CHINEZII AU RECUNOSCUT: VIRUSUL SARS-CoV-2 Covid19 NU A FOST IZOLAT NICIODATĂ!

Pe data de 23 ianuarie 2021, la postul de televiziune NBC NEWS, șeful Centrului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a anunțat că cercetătorii chinezi nu au izolat virusul SarsCov-2 (COVID-19). Faptul că nimeni nu a izolat vreodată acest virus în laborator de la începutul lunii iunie a fost spus de Dr. Andrew Kaufman, M.D.

În plus, CDC american, în publicația sa privind regulile și recomandările pentru utilizarea testului PCR din 13 iulie 2020, a recunoscut faptul că virusul nu a fos izolat, recunoscând absența virusului SarsCov-2 izolat.

Dr. Cacovean Adrian: Suntem la aproximativ 1 an de la apariția acestei pandemii. Încă nu am găsit nicio lucrare pe tema izolării virusului.
Nu au izolat virusul, dar au vaccinuri de multe feluri. Se face friptură foarte bună din pasărea de pe gard! Experimentul cu piesa de teatru Extratereștrii s-a reeditat, numai că de data asta presa confirmă existența extratereștrilor covizi și toți își pun botnițe, arată că le pasă, se vaccinează cu cai verzi pe pereți (atunci erau omuleți verzi). Este experiment psihiatric în primul rând, psihoză în masă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here