Ce te face un partener sexual apreciat

A fi sau nu un partener extraordinar, mai ales din punct de vedere sexual, ține nu doar de chimia dintre tine și persoana iubită, ci și de cunoașterea fanteziilor ei și de aplicarea unor trucuri care fac diferența dintre o relație de durată, de calitate și una sortită eșecului.

Aprecierea preludiului

Pentru a fi un partener sexual apreciat, e important să nu uiţi că unul dintre cele mai importante organe sexuale este creierul.

Profită de acest detaliu pentru a începe preludiul cu mai mult timp înainte chiar de a te întâlni cu cel drag, telefonându-i sau trimiţându-i mesaje menite să-l pregătească.

Dacă tot nu are starea necesară nu sări peste preludiu şi acordă-i importanţa cuvenită.

Curiozitatea

În secret, cu siguranţă fiecare doreşte să iasă din rutină şi să fie surprins.

Un bun partener sexual îşi aminteşte de acest lucru, răsfaţă şi ia prin surprindere pe cel drag cu o poziţie sexuală diferită sau cu propunerea de a vă desfăşura într-un loc inedit.

Secretele lui?

Ştie gusturile celuilalt, e curios să-i afle fanteziile şi e receptiv la destinuirile lui.

Renunţarea la gândurile care te distrag

Dacă îţi laşi gândurile să fugă la treburile care ţi-au rămas de făcut la serviciu sau la problemele zilnice, începi să te detaşezi şi să devii absent în dormitor. Încearcă să-ţi menţii concentrarea, chiar dacă traversezi o perioadă stresantă.

Un truc pentru a reuşi asta este să fii cât mai atent la mişcările şi la reacţiile celuilalt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here