Bărbatul omorât de poliţişti era inginer, avea grijă de soţia bolnavă – Filmul crimei VIDEO

Caz uluitor la Piteşti, tras la indigo cu cel al lui George Floyd din SUA.

Bărbatul care a murit după o intervenție a Poliției în Argeș a avut o moarte violentă, în urma asfixiei mecanice, după comprimarea gâtului și toracelui, a declarat, medicul șef legist din Argeș, Dan Manu.

Un bărbat de 63 de ani din Piteşti a murit după ce a fost pus la pământ de poliţişti. Reprezentanţii forţelor de ordine – poliţiştii, i-ar fi pus picioarele pe cap, spun martorii. Totul a început în momentul în care localul în care se afla bărbatul a fost cuprins de flăcări, iar acesta a refuzat să iasă. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au scos cu forţa pe bărbat şi l-au bruscat.

Medicul șef legist din Argeș, Dan Manu a declarat că, în urma autopsiei efectuate, rezultatele preliminare arată că “că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, prin comprimarea părților moi ale gâtului și ale toracelui”.

Medicul legist a precizat, că bărbatul nu a murit de infarct.
“Sunt mai multe traumatisme, şi cranio-cerebrale, evident care s-au putut produce prin cădere şi lovire (…) şi aceste leziuni traumatice, care au dus la asfixia mecanică, traumatismul cervical şi traumatismul toracic”, a explicat Dan Manu.

Medicul legist a spus că urmează să fie făcute și alte analize în acest caz: “Sunt prelevate probe biologice care merg la microscop, la laboratoarele noastre”.

Marius Ștefan, prim-procuror al Parchetului Argeș a spus, în aceeași conferință de presă, că au fost efectuate cercetări la fața locului și au fost audiate persoanele care erau acolo la momentul incidentului, inclusiv polițiștii.

“În acest moment, urmărirea penală se efectuează cu privire la faptă – pentru că am aşteptat şi concluziile preliminare ale raportului de necropsie, urmează să evaluăm şi probele administrate până în acest moment, inclusiv imaginile surprinse, în raport cu aceste leziuni, pentru a stabili o eventuală participaţie penală a persoanelor implicate”, a adăugat procurorul, informează hotnews.ro.

În imaginile apărute în presa locală se poate vedea cum bărbatul a fost trântit de polițiști cu fața la pământ.

Bărbatul care a murit era inginer, pensionar, şi avea grijă de soţia imobilizată la pat.

Imagini cu impact emoțional:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here