Avocatul FLORIN IONUŢ PASCU: Se anunță o toamnă furtunoasă…

Guvernul României face presiuni asupra populaţiei în vederea vaccinării cu vaccinul anti-Covid-19 şi stabilește restricții pentru persoanele nevaccinate.

Cunoscutul avocat Florin Ionuţ Pascu:

În condiții actuale se preconizează alte măsuri abuzive ale actualului Executiv, pentru cei interesaţi, care m-au întrebat în privat, se impune efectuarea unor precizări:

Potrivit HG nr.1031/2020, în România, vaccinarea este voluntară (neobligatorie) și gratuită.

În ceea ce privește obligarea angajaților de către angajatori de a efectua vaccinul, invederam Executivului și angajatorilor că, potrivit Legii nr.53/2003, accesul la locul de muncă a persoanei angajate nu poate fi condiționat de efectuarea vaccinului, întrucât persoana angajată are dreptul la egalitate de șanse și de tratament, în cadrul relațiilor de muncă funcționând principiul egalității de tratament față de toți salariații și angajatorii, iar angajatorul are dreptul să dea dispoziții cu caracter obligatoriu pentru salariat, doar sub rezerva legalității lor.

În concluzie, niciun vaccin nu a fost făcut până acum sub presiune sau amenințări.
Vaccinarea este un act medical preventiv, bazat obligatoriu pe consimțământul persoanei, astfel încât, o eventuală impunere din partea angajatorului privind efectuarea vaccinului, depășește cadrul legal.

Cateva precizări în legătură cu informația precum că vaccinul COVID-19 produs de Pfizer a fost aprobat FDA: a fost aprobată doar autorizația de urgență, vaccinul aflându-se în studiu până în anul 2023. De asemenea, FDA este instituția care a aprobat țigările, alcoolul (și alte substanțe care s-au dovedit a fi letale) – acest lucru nu înseamnă că putem fi obligați să le consumăm.

Cum spuneam, se anunță o toamnă furtunoasă…

P.S. Aceeași situație, dar pe cadru legislativ diferit, o vom regăsi și în cazul elevilor.

  • Pfizer recunoaste că vaccinul are efecte secundare serioase.

În cel mai recent prospect, revizuit pe data de 23 august 2021, Pfizer atenționează cu privire la efectele secundare ale vaccinului său, printre acestea fiind bolile autoimune, miocardita și pericardita – categoria cea mai vulnerabilă fiind bărbații sub 40 de ani și băieții între 12 și 17 ani. Documentul integral Pfizer aici.

  • Pe data de 10 august 2021, prestigioasa revistă THE LANCET a publicat un studiu aprobat de Oxford University Clinical Research Group, care trage concluzii alarmante privind măsura în care persoanele injectate anti-COVID-19 transmit virusul SARS-CoV2.

Studiul constată că persoanele „complet vaccinate” au în mucoasa nazală o încărcătură virală de 251 de ori mai mare decât cele „nevaccinate”. Sursa aici.

Pentru că s-a ajuns prea departe cu ruptura dintre deciziile politice și adevărurile medicale, oamenii de știință au început să se organizeze, pregătind o ofensivă împotriva măsurilor aberante luate în pandemie. Concluzia acestora este că știința a fost suprimată pentru câștiguri politice și financiare și că virusul Covid-19 a declanșat corupția de stat la scară largă, scrie national.ro.

Reputatul profesor doctor Leon Zăgrean, șeful Catedrei de Fiziologie și Neuroștiințe din cadrul UMF Carol Davila din București, declară că o serie de instituții și oameni de știință, care sunt mai puțin dependenți de criteriul financiar, de criteriul politic sau al puterii, sunt deja organizați în tot felul de asociații, inclusiv specialiști în domeniul juridic, și că vor să ia măsuri cu privire la o serie de aspecte care s-au desfășurat sub imperiul fricii în această pandemie.

Nu vom permite Guvernului României să joace ruleta rusească cu viețile noastre.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here