Avocatul FLORIN IONUŢ PASCU: O nouă lovitură pentru Guvernul Cîțu – va fi dat în judecată

Partidul României Europene, împreună cu Organizațiile de Pensionari din Jud.Timiș, Bihor, Cluj, Alba Iulia, Mehedinți, a inițiat și inițiază în continuare în instanța de judecată toate demersurile legale pentru ca Guvernul României să fie obligat să respecte legea, respectiv cea care prevede majorarea punctului de pensie cu 40%, astfel cum a stabilit Parlamentul României.

Cunoscutul avocat, Florin Ionuţ Pascu, a declarat că în condițiile în care Executivul refuză categoric să respecte legea, Guvernul va fi dat în judecată. 

Florin Ionuţ Pascu: “După cum se știe, Guvernul României a refuzat și refuză în continuare să aplice legea, sens în care am fost obligați să acționăm în judecată instituțiile și funcționarii publici responsabili pentru încălcarea legii.

Astfel, toți cei care se regăsesc în conținutul acestui demers, sunt invitați să lupte, alături de noi, împotriva manierei de guvernare a actualei puteri care nesocotește și încalcă de la cele mai importante drepturi și libertăți fundamentale, până la toate normele de drept care sunt în circuitul civil si care trebuie să producă efecte juridice.”

Renumitul Florin Ionuţ Pascu este avocatul repezentant în procesul colectiv pentru alocaţiilor copiilor. De asemenea, el este iniţiatorul procesului colectiv pentru a obliga Guvernul să respecte legea și să mărească pensiile.

“Sunt profund indignat în legătură cu modul în care Guvernul încalcă legile și drepturile părinților noștri. Conducerea de azi a țării încalcă inclusiv drepturile militarilor pensionați, folosindu-se de pandemie.”

Avocatul a specificat că sute de militari au dat în judecată MApN și MAI, pe motiv că sunt nedreptățiți de Statul Român. Mulți dintre militari sau cei din structurile ISU, sunt intimidați de superiori, în ideea de a renunța la procesele intentate.

Citeşte aici: Militarii și avocatul sunt INTIMIDAȚI pentru a renunța la procese

“Nu pot fi intimidat, mai ales că tot mai mulți militari mă sună și îmi cer ajutor.  Vom lupta şi vom obliga Guvernul să respecte legile și să ne respecte,” declară avocatul Florin Ionuț Pascu.

Uniți, ne apărăm drepturile pensionarilor!

Uniți, ne apărăm drepturile copiilor!

Citeşte aici: COMUNICAT DE PRESĂ Asociația „Uniți, ne apărăm drepturile copiilor”

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here