Au fost introduse lecții de masturbare pentru copiii de 0-4 ani! Prin noua lege aprobată acum!

Nu este o glumă!

Am scris săptămâna trecută, Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind educația șexuală în școli. Deoarece suntem în plină epidemie de coronavirus această știre a trecut neobservată. Dar, veți afla mai târziu, ce presupune această lege! Atunci când copilul Dvs va veni de la grădiniță și vă va povesti despre masturbare! Documentul este prezentat de bpnews.ro și este atașat mai jos. Vă rugăm să-l citiți cu atenție!

Unul dintre subiectele pentru copiii de 0 – 4 ani este masturbarea.

Documentul este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății, Direcția pentru Europa în colaborare cu Centrul Federal German de Educație pentru Sănătate, BzgA.

O să vedeți, după cum scrie în acest document că educatorii trebuie să-i învețe pe copii “Despre masturbarea timpurie. Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp”.

În afară de masturbare mai apar și noțiuni ca identitatea de gen unde este inclusă homosexualitatea. La copiii între 4 – 6 ani se consolidează cunoștințele despre prietenie și dragoste față de persoanele de același sex! 

De ce vor să ne îndoctrineze copiii cu așa ceva de mici? Este strigător la cer!

Citiți aici documentul integral. Documenul conține 68 de pagini și vă rugăm să-l citiți foarte atent pe tot, totuși e vorba de copiii noștri.

Grupul de vârstă 0 – 4 ani (pag.40) : Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie.  Grupul de vârstă 4 – 6 ani (pag. 43): Relațiile cu persoane de același sex.  Grupul de vârstă 9 – 12 ani (pag. 46): Diferențele dintre identitatea de gen și sexul biologic.  Grupul de vârstă 12 – 15 (pag. 48): Homosexualitatea.

Documentul îl puteți descărca de aici:

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/Dokumente/BZgA_Standards_Romanian.pdf?fbclid=IwAR0Mt75Z7AIH2ECjxSyBtYiKXfvjvpLTKE9xtP6FMzqhd7fDQLYwYhENiAk

 

Sursa bpnews.ro

 

1 COMMENT

  1. Nu pot integra cum a trecut aceasta lege prin parlamentul R româniei! Ce fel de oameni am ales in parlament ? Homosexuali si lesbiene,drogați,dezaxati psihic etc. ?? Nu ma mir ca IOHANIS a promulgat a e asta lege inumană- NU ARE COPII-SI NU POATE
    SIMTI durerea de părinte.
    Sunt dezgustat de atitudinea politicienilor noștri! Voi fi foarte atent ca la viitoarele alegeri sa votez un ROMAN adevarat !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here