Andrei Baciu, fost fotomodel, este coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus în 2015 de Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, ajunge în echipa de coordonare a campanieid e vaccinare anti-Covid-19 din România, scrie Ziare.com.

Andrei Baciu este omul lui Cristian Buşoi, unul dintre cei mai controversaţi şi bogaţi oameni din PNL. Cristian Buşoi a primit un milion de euro de la Big Pharma pentru asociaţia lui condusă de Baciu.

După ce în 2015 a ratat postul de ministru al Sănătății, Baciu a revenit în Guvernul PNL pe o funcție de secretar de stat de stat în același minister.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, în ședinta de guvern de miercuri, 18 noiembrie, că cel care îl „secondează” pe locotenent-colonelul Valeriu Gheorghiță, medicul militar anunțat de președintele Klaus Iohannis drept coordonatorul campaniei de vacinare împotriva noului coronavirus în România, este chiar Andrei Baciu.

Ca experiență profesională, amintim că Baciu a mai condus un ONG, care a primit, în 2016-2017, un milion de euro de la o importantă companie farmaceutică, scrie Ziare.com.

CV-ul integral al lui Andrei Baciu poate fi accesat AICI

Campania ONG-ului condus de Baciu a presupus, printre altele, și spoturi publicitare difuzate la televiziunile trustului Intact, în special la Antena3.

Iata unul dintre ele:

Sursa Ziare.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here