Amendă record 200 de milioane lei vechi primită de un bucureștean!

George Răcman, un bucureștean a primit o amendă de 20.000 de lei (4500 Euro) penrtu că nu avea declarația pe proprie răspundere.

George Răcman a fost crescut în centre de plasament, dar a avut curajul și ambiția și a absolvit facultatea de Agronomie. A făcut un credit prin programul Prima Casă și a cumpărat o garsonieră.

“Trec printr-un șoc din care nu pot sa îmi revin. Nu am știut că îmi trebuie acea adeverință ca sa merg la magazinele din cartier.  Nu sunt bogat, cine îmi cunoaște trecutul știe foarte bine cât am luptat să am această garsoneră, la care voi plăti 29 de ani credit bancar. A fost visul meu să am un acoperiș după 26 de ani de stat în cămin alături de ‘frații mei’ când eram 100 de inși sub același acoperiș. Această amenda este o sumă enormă pentru mine. Azi am primit confirmarea telefonică de la secția 15 că am această amendă. Simt că îmi este sfârșitul, sunt la pământ,” a scris bărbatul pe Facebook.

Secția 15 a fost contactată de echipa fanatik.ro. Agentul de serviciu a anunțat că nu poate oferi mai multe detalii despre această amendă. Polițistul a precizat însă că exista posibilitatea unui avertisment inițial, a unei amenzi de 10.000 de lei, iar, conform legii se poate aplica direct și suma maximă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here