6 lucruri pe care nu te astepti ca barbatii sa le adore

Dincolo de ceea ce poti vedea din prima la o persoana, exista cateva aspecte care te pot atrage fara sa iti dai seama. Iar asta este valabil si pentru barbati, care observa cu usurinta cateva lucruri seducatoare la care tu nu te-ai fi gandit.

Le place sa te vada glumind

Ce ai spune daca un barbat ti-ar zice ca esti sexy datorita umorului pe care il ai? Pentru ca exact asa este, barbatilor le plac femeile care stiu sa rada si care stiu sa ii amuze si pe cei din jurul lor. Exista chiar studii care spun ca pentru ei umorul este o dovada de inteligenta.

“Ciudateniile” tale sunt atractive

Esti genul de persoana atrage atentie oriunde, prin actiuni complet diferite de ale celorlalti? Atunci iti va face bine sa stii ca si barbatilor le place asta. Cei de la Uioversitatea din Queensland au realizat un studiu care spune ca atat femeile cat si barbatii prefera parteneri non-conformisti.

Barbatii se simt atrasi de femeile curajoase

Se pare ca o femeie care face sau incearca sa faca lucruri de care in mod obisnuit este speriata constiuie un atu in ochii barbatilor. Unul dintre studiile publicate in Glamour spune despre curaj ca “este mai important decat increderea in sine. Arata slabiciunile cuiva intr-o lumina pozitiva”.

Esti mai sexy atunci cand porti tocuri

Acest aspect nu poate fi o surpriza foarte mare pentru multe persoane, fiind deja cunoscut efectul pe care pantofii cu toc il au asupra posturii femeilor.

In studiul celor de la Archives of Sexual Behavior, publicat in Time,  95% dintre barbatii observati s-au grabit sa ajute o femeie imbracata in fusta si camasa si incaltata cu tocuri si doar 62% au avut aceeasi reactie fata de o femeie imbracata la fel dar care nu purta pantofi inalti.

Ne place sa stim cand alte persoane sunt atrase de noi

Desi uneori poate parea dificil sa mergi la persoana pe care o placi si sa ii spui asta in mod direct, poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua. Toti avem  in jurul nostru cupluri formate in momentul in care unul dintre parteneri si-a recunoscut sentimentele.

Secretele impartasite sunt seducatoare

Majoritatea primelor intalniri pot parea ciudate, foarte multi oamnei lasandu-se influentati de dorinta de a parea cat mai buni in ochii celorlalti. Dar cum ar fi daca ai alege ca totul sa devina mai personal, prin impartasirea unu mic secret? Ai putea descoperi ca aveti chiar secrete comune, iar asta nu poate decat sa va apropie.

via perfecte.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here