4 adevăruri pe care Dumnezeu vrea să ți le amintești atunci când te confrunți cu greutățile

Am avut perioade îndelungate în care nimic nu-mi ieșea bine și toate încercările de a o lua de la capăt erau un eșec complet.

Am avut zile pline de frustrare, atunci când credeam că absolut nimic nu îmi va reuși.
Acea dimineață era una din ele…
Îmi pregăteam copiii de școală. Baiatul cel mic plângea, pe jos erau aruncate scutece murdare, chiuveta era plină de pastă de dinți, toată casa era o epavă.
Când, într-un sfârșit eram gata de ieșire, în casă a intrat o pasăre. A trebuit să găsesc o modalitate de a scăpa repede de ea. În cele din urmă, am alungat pasărea din casă și am urcat copiii în mașină. Dar când am iesit din curte, un camion de gunoi m-a depașit, și își continua drumul în fața mea cu 10 km pe ora, oprindu-se la fiecare casă.
Nu mai știam ce să fac: să urlu sau să râd de ce se întâmpla?!
O dimineață stresantă nu este capabilă să-ți strice viața atât de mult, dar atunci când ești de mult timp în greutăți, nu ai un job și nici bani, ești bolnav, ai probleme în familie sau alte necazuri, atunci stresul și grijile ți se par de nesuportat.

Mai jos îți ofer 4 reguli pe care le-am învățat în timpul perioadelor grele din viața mea.
Acestea m-au ajutat și sunt 100% sigur că te vor ajuta și pe tine.
Lupta în viață este inevitabilă, și numai de tine depinde dacă te decizi să câștigi sau să pierzi.

Aceste 4 reguli de bază îți pot schimba viața

1. Ține minte, caracterul tău trebuie să fie, întotdeauna, mai puternic decât circumstanțele

Nu știm ce ni se poate întâmpla, dar putem face față oricărei situații. În astfel de momente încetez să mă mai plâng și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, și toate greutățile, dintr-o dată, nu mai par atât de importante. Întotdeauna adoptă o atitudine pozitivă față de tot și alungă gândurile rele, indiferent de problemele apărute în viața ta.

2. Toate greutățile te întăresc

Dumnezeu îți trimite dificultăți în viață, pentru a te face mai puternic, pentru a te face să crezi și să fii perseverent. Toate suferințele din viață un scop.

3. Amintește-ți, planurile Domnului sunt îndreptate să aducă doar beneficii

Planurile lui Dumnezeu nu coincid cu cele pe care ni le-am făcut noi, dar întotdeauna ne conduc spre ceva mai bun. Trebuie să ai răbdare, învață să aștepți, în loc să planifici ceva.

4. Dumnezeu nu te va părăsi niciodată

Uneori ai putea simți că trebuie să depășești toate încercările de unul singur, dar nu uita că Dumnezeu nu părăsește pe nimeni.
Nu-ți pierde speranța.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here