Formația PROCONSUL: dezvăluiri interesante despre Lucian Mîndruță


Lucian Mîndruță este un mare susținător al măștii și a măsurilor restrictive. Și, în goana după bani, a ajuns să facă afirmații hilare, murdare și josnice, să-și arate toată incultura de care este capabil, să jignească mamele și copiii care luptă pentru drepturile și libertățile lor, să jignească oamenii de cultură și artiștii. Mîndruță a scris pe pagina de Facebook:

“Am vrut să mă duc și eu la miting, da’ n-am găsit niciun medic care să-mi facă lobotomie la cerere.” sau
“se poate trăi fără teatru, standup sau concert”.

După ce Lucian Mîndruță i-a criticat pe artiștii și pe oamenii prezenți la mitingul anti-mască, formația Proconsul a făcut dezvăluiri foarte interesante despre acesta. Citiți mesajul publicat și veți înțelege că Lucian Mîndruță are interese personale, financiare, legate de Pharma, pentru a susține această mascaradă făcută de autorități.

Proconsul a publicat pe Facebook următorul mesaj:

Revenim la afirmația ilustrului “domn” Mândruță (ghilimelele pot să migreze, nu e neapărat să rămână fidele cuvântului delimitat), precum că《arta și tot ceea ce derivă din aceasta sub formă de spectacole reprezintă un moft al prezentului ce trebuie taxat fără milă》.
Dacă tot e de taxat, să taxăm, pentru că trebuie să existe un motiv (sau, poate mai multe) întemeiat pentru afirmațiile tuturor celor cu un anumit grad de influență, vă invit să aflăm de ce sus-numitul e avocatul tuturor măsurilor si restricțiilor care ne afectează pe toți. Ei, bine, unul dintre motive în cazul de față, e o puternică legătură cu EA, doamna Mândruță: medic neurolog de mare importanță națională (deține funcții de conducere în comitetele și comisiile de neurologie din România; adică e un mic “Dumnezeu”, nu mișca mai nimic în neurologia din Romania fără să își dea acordul). Prin urmare, ca orice medic cu acreditări, trebuie să mențină o legătură puternică cu marile companii de pharma – medicamente și aparatură medicală, astfel încât ajungem din nou la dictonul profund românesc: “it’s all about the money”, pentru că industria farmaceutică nu se pretează la sume mai mici de 5 zerouri, indiferent de costuri (și aici nu vorbim de cele materiale)… În concluzie, există banuiala justificată că singurele “gratuități” din ecuație sunt mizeriile susținute  împotriva artistilor și împotriva Mișcării 《Anti-mask》, pentru ca interesul PROFUND FINANCIAR este acela de a se menține toate restricțiile pandemice. Și, cum orice măsură impusă, pentru a fi mai ușor acceptată și văzută ca firească, are nevoie de REPETIȚIE (că nu degeaba avem moștenire dictoane latine de genul “repetitio mater studiorum est”), este nevoie de papagali, care învață și rostesc o frază, fără să o înțeleagă, în speranța că vor primi firimitura de pâine drept recompensă. Și, for the record☝: nu e vorba de firimiturile din pilda biblică.
Am pus mai jos link-ul articolului cu declarația lui Lucian Mândruta, ca să nu existe bănuiala scoaterii din context. In rest, să auzim de bine! Și să nu mai auzim de Mândruta!
https://doarromania.ro/lucian-mandruta-critica-artistii-si-oamenii-prezenti-la-protestul-anti-masca-niste-copii-dau-na-na-virusului/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here