10 lucruri pe care o femeie deșteaptă nu le va face niciodată

  1. Nu aștept să mă sune sau să-mi scrie bărbații. Sun eu, și șterg numărul persoanei care nu găsește timp pentru un răspuns scurt de genul: „Îmi pare rău, sunt ocupat astăzi. Te sun când mă eliberez.”
  2. Nu merg la întâlniri, dacă locul sau ora nu mă aranjează. Dacă un bărbat nu este interesat nici de timpul, nici de dorința femei, atunci el nu este interesat în general de ea. Iar eu, nu am nevoie de un astfel de bărbat.
  3. Nu iert lipsa cadourilor de ziua mea și în alte sărbători importante pentru mine. Oamenii care sunt zgârciți când vine vorba de bani, sunt zgârciți și la alte lucruri. Dacă un om nu-mi ține minte zilele importante, înseamnă că nu-i pasă de mine. Pe cei de care suntem îndrăgostiți vrem să-i răsfățăm și să-i bucurăm. Ceea ce este important pentru mine, devine important și pentru tine. În cazul în care nu îți pasă, îți pare rău sau ai uitat – ai putea uita și numărul meu de telefon.
  4. Nu caut justificări pentru bărbații lipsiți de succes. Nu înseamnă că am nevoie doar de banii unui bărbat. Dar „cu iubitul meu viața este un paradis și într-un cort” – nu este întocmai povestea de viața a unei femei mature. Corturile au rămas în urmă, la 40 de ani deja am o viață confortabilă, iar acest gen de bărbați nu au nici o scuză.
  5. Nu țin în tăcere lucrurile care nu-mi plac. Desigur, nu îi voi bate capul unui bărbat la nesfârșit. Dar, sunt lucruri despre care cealaltă persoană nu își dă seama daca nu i le spui. De exemplu, nu îmi place viteza. Și atunci când un bărbat conduce cu viteză, îi spun.
  6. Nu îmi este frică să pun tot felul de întrebări. În același timp sunt gata să aud și răspunsurile. În tinerețe ne temem să clarificăm neînțelegerile, pentru că ne este frică să rănim, să supărăm sau să speriem un bărbat. Dar tocmai aceste neclarități se întorc împotriva noastră. Nu mai vreau să sufăr, din acest motiv vreau să fiu la curent cu tot ce se întâmplă.
  7. Nu mai calc cămășile bărbatului. Nu-mi place să calc. Este o sarcină dificilă să îmi calc propriile cămăși. Nu mai fac nimic pentru un bărbat, dacă acest lucru reprezintă o povară pentru mine. Dacă acesta mă iubește – își va călca singur cămașa.
  8. Nu încurc sexul cu dragostea. Sexul ar putea fi asociat cu dragostea, dar, în același timp, ar putea lipsi legătura dintre acestea două. Iubirea pentru mine reprezintă să își calce cămașa singur; să stea tăcut lângă mine dimineața, pentru că dimineața am nevoie de liniște; să țină minte numele pisicii mele și câte linguri de zahăr îmi pun în cafea; să îmi aducă un buchet de flori proaspăt rupte din câmpul udat de ploaie; să-mi repare robinetul defectat fără să mă întrebe. Dacă nu există toate aceste lucruri, înseamnă că, pur și simplu, ne-o tragem.
  9. Nu sunt geloasă pe prietenii sau pe locul de muncă al bărbatului. Sau pe copiii din relațiile anterioare. Dacă bărbatul mă iubește, va găsi timp pentru mine. Mă va include în programul lui încărcat. Pentru că și eu am o viață agitată. Dacă ambândoi găsim timp unul pentru celălalt, înseamnă că totul este în regulă, avem o relație.
  10. Nu încerc să arăt cât mai bine de dragul bărbatului. Dimpotrivă, la prima întâlnire pot arăta chiar mai rău, mai dură și mai cinică. Nu îmi este rușine să vorbesc despre problemele sau dificultățile mele. Cel care privește dincolo de aspectul fizic, va merge mai departe. Cel care nu o va face, poate trece pe lângă mine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here